» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Откриване на новата учебна година в ОУ"Панайот Хитов" в навечерието на 180 годишния юбилей

15 September 2023 16:53, Ivelina Todorova
Emission of: OS "P. Hitov" 2 months ago, number of readings: 411
15 Септември 2023

Първият учебен ден е важен, тъй като слага началото на образователното приключение за всяко дете. Представлява един нов път, изпълнен с вълнение, възможности и предизвикателства. Помага на детето да расте, да се развива и да се подготвя за бъдещето.

Първокласниците научиха най- важния урок за приятелството, толерантността и учението.

Директорът на Основно училище " Панайот Хитов" Мартин Маринов се обърна към ученици и родители с кратки и топли думи, подчертавайки важността на образованието. Той изрази своята подкрепа и ангажираност към училището и учениците.

Областният управител показа своя ангажимент към образованието, като се присъедини към нас.

Благодарим на г-н Марин Христов за мотивиращите думи и за оказаната ни подкрепа в този важен ден.

Поздравления за Антон Стоянов от 2-ри клас с изпълнението на песента "Хубава си, моя горо" , спечелил награда на Международния фестивал на изкуствата в Албания.

 

На първия учебен ден в ОУ "П. Хитов" се случи нещо особено и вдъхновяващо. Майка и дъщеря - Красимира Иванова и Николета, съвместно изпяха народна песен пред цялото училище. Тяхното изпълнение беше не само музикално, но и символично-родителят е партньор в образователния път на децата си, връзка от съществено значение за успеха им. Училището впечатлява с уникални моменти в образователния процес, отличава се с организираност, подкрепа и внимание във връзката между родители и ученици. Ние наистина вярваме в сътрудничеството между семейството и училището, което прави обучението тук по-вдъхновяващо и успешно.

Photos

15 Септември 202315 Септември 202315 Септември 202315 Септември 202315 Септември 202315 Септември 2023