Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

За поредна година ГЕРБ-Сливен участва в инициативата "Да изчистим България заедно"

16 септември 2023 13:37, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 2 месеца, брой четения: 126
-----

За поредна година ГЕРБ-Сливен участва в инициативата „Да изчистим България заедно“ и се включи в почистването на района около градския стадион и прилежащия парк. Днешният 16 септември бе определен за почистване на обществени места в цялата страна.

В инициативата се включиха общински съветници от ГЕРБ, представители на младежката организация, част от листата за общински съветници на предстоящите местни избори. Кметът Стефан Радев, председателят на Общински съвет – Димитър Митев, заместник – кметовете Пепа Чиликова и Румен Ивнов, служители на Общината и граждани, също бяха част от днешната акция.

„Надявам се, че инициативи като тази, ни учат да опазваме природата, града и квартала си. Призоваваме всички да почистват отпадъците си всеки ден, а не само в дни като този“, каза председателят на общинската организация Здравко Костадинов.

Кампанията „Да изчистим България заедно” е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България по - чиста.

От създаването на кампанията до сега ГЕРБ – Сливен е редовен участник в инициативата. „Вярвам, че с участието си в най-голямата доброволческа кампания у нас даваме пример за отговорно отношение на всички към опазването на околната среда“, каза още Костадинов.

От Община Сливен раздадоха чували и ръкавици на всички участници в акцията по почистване.

 

Снимки

--------------------