Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“

18 септември 2023 09:42, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 9 месеца, брой четения: 481
Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“

Сред най-активните бяха общинските училища и детски градини, чиито служители активизираха не само своите сили, но и тези на ученици, родители, дори и на деца.

 

Днес Средно училище “Георги Ст. Раковски” в Котел беше едно от първите учебни заведения, чиито служители се включиха в кампанията “Да изчистим България заедно”. Акцията по почистване се проведе в двора на училището, а директорът Стефан Дондев съобщи, че учебното заведение не е пропускало участие в инициативата на bTV Media Group още от самото ѝ създаване.

 

Друг добър пример дойде днес и от яблановската детска градина “Слънчо”. Там, освен че чистиха дворното си пространство, за пореден път доказаха, че заедно могат много в името на децата си. Родители, учители, служители на градината близо два часа оформяха лехи и тревни площи. Садиха нови цветя и прекопаваха храсти и дръвчета. По този начин те превърнаха дворното си пространство в чисто, приветливо и красиво място за игра на малчуганите.

 

Под мотото ,,Искаме да ни е чисто!”, ученици и учители, родители и служители на ОУ ”Кап. П. Пармаков” в с. Градец се включиха в кампанията ,,Да изчистим България заедно”. Към тях по-късно се присъединиха и други доброволци, които изразиха надежда, че жителите на Градец ще пазят селото си в по-чист вид.

Община Котел

Снимки

Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“