» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“

18 September 2023 09:42, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 1 year ago, number of readings: 524
Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“

Сред най-активните бяха общинските училища и детски градини, чиито служители активизираха не само своите сили, но и тези на ученици, родители, дори и на деца.

 

Днес Средно училище “Георги Ст. Раковски” в Котел беше едно от първите учебни заведения, чиито служители се включиха в кампанията “Да изчистим България заедно”. Акцията по почистване се проведе в двора на училището, а директорът Стефан Дондев съобщи, че учебното заведение не е пропускало участие в инициативата на bTV Media Group още от самото ѝ създаване.

 

Друг добър пример дойде днес и от яблановската детска градина “Слънчо”. Там, освен че чистиха дворното си пространство, за пореден път доказаха, че заедно могат много в името на децата си. Родители, учители, служители на градината близо два часа оформяха лехи и тревни площи. Садиха нови цветя и прекопаваха храсти и дръвчета. По този начин те превърнаха дворното си пространство в чисто, приветливо и красиво място за игра на малчуганите.

 

Под мотото ,,Искаме да ни е чисто!”, ученици и учители, родители и служители на ОУ ”Кап. П. Пармаков” в с. Градец се включиха в кампанията ,,Да изчистим България заедно”. Към тях по-късно се присъединиха и други доброволци, които изразиха надежда, че жителите на Градец ще пазят селото си в по-чист вид.

Община Котел

Photos

Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“Община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“