Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 19.09.2023 г.

19 септември 2023 10:34, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 270
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 18.09.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 19.09.2023 Г.

 

Нова Загора: 23-годишен мъж е задържан от полицейски екип, извършващ контрол в малките населени места на община Нова Загора. На 18 септември, около 17,30 часа, екип на криминална полиция към РУ-Нова Загора е извършвал обход в село Езеро с цел осигуряване на полицейско присъствие и противодействие на престъпленията срещу собствеността и личността. Полицейските служители са спрели за проверка мъж на 23 години, криминално проявен и осъждан, който пренася чувал с вещи, обект на кражба. Малко по-рано през деня той е проникнал с взлом в гараж към частен имот в селото и е извършил кражба на кабели, аксесоари и инструменти на МПС и други вещи. Отведен е в РУ-Нова Загора и задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Сливен: 53-годишен мъж, водач на лек автомобил „Пежо“, е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 18 септември, в 16,30 часа, на площад „Васил Левски“ в град Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Котел: Криминалисти на РУ-Котел са задържали криминално проявен 60-годишен мъж за грабеж. Сигналът е подаден на 18 септември от жена на 82 годни от село Ябланово. Пред органите на реда тя е обяснила, че синът й е откраднал от нея сумата от 500 лева и златен накит. Мъжът е издирен и задържан. По случая е образувано досъдебно производство. Откраднатите вещи са иззети и предадени.