Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Преобразеният търговски комплекс HOLIDAY PARK Стара Загора отваря врати

11 септември 2023 13:09, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 9 месеца, брой четения: 193
Преобразеният търговски комплекс HOLIDAY PARK Стара Загора отваря врати

Редица световни и български брандове предлагат много отстъпки, игри и подаръци по повод откриването и началото на новата учебна година

11 септември 2023 г., София. Преобразеният търговски комплекс от отворен тип HOLIDAY PARK ще отвори врати на 13 септември в гр. Стара Загора, на бул. „Никола Петков“ 52. Комплексът е най-големият търговски център в региона, разположен на терен от над 73 000 кв.м с над 40 000 кв.м търговска площ, който обособява повече от 30 магазина, предлагащи широка гама от стоки за дома, семейството и свободното време.

Сред брандовете, които клиентите на шопинг центъра на открито могат да посетят са, както Технополис, Практикер, Декатлон и Jumbo, така и новите обекти отворени в комплекса като Lidl, LC Waikiki, Sinsey, Хиполенд, Нечовешки магазин д-р Стефанов и други. По този повод и началото на новата учебна година HOLIDAY PARK Стара Загора и обектите в комплекса ще предложат много супер оферти, отстъпки и игри с награди.

На 13-ти септември всеки ще може да участва в игра „Колело на късмета“ с атрактивни подаръци, както и да се запознае с талисмана на HOLIDAY PARK. По-малките посетители също ще се радват на изненади, игри и спортни активности.

Трансформирането на комплекса включва по-голямо и широко пространство за новопостроените обекти, над 700 по-широки паркоместа с безплатен достъп, допълнително външно озеленяване със стотици естествени и свежи дървета и храсти, и нови соларни панели. Изключителна атракция са и четири естествени палми, които ще радват всички посетители от фоайето на парка.

Инвеститор и собственик на HOLIDAY PARK е компанията Видеолукс Холдинг, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време Технополис и веригата за дома и градината Практикер.

Компанията управлява ритейл паркове и в други големи градове в България.

Снимки

Преобразеният търговски комплекс HOLIDAY PARK Стара Загора отваря врати