Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областна администрация Сливен почете 1 век МБАЛ-Сливен,към ВМА-София

20 септември 2023 17:44, Гергана Георгиева (Областна администрация Сливен)
Излъчване: Област Сливен преди 7 месеца, брой четения: 429
Областна администрация Сливен

Областният управител Маринчо Христов бе сред почетните гости, по случай 100годишния юбилей на МБАЛ-Сливен, към ВМА-София.

„Вече един век ,вашето лечебно заведение пази традициите и професионализма в лечението на всички, които са потърсили помощ при вас ,без значение дали са военнослужещи или цивилни граждани.

Искам да изкажа своята признателност и благодарност към Вас, които сте избрали да се грижите и опазвате най-ценното богатство, което притежаваме- нашето здраве и да воювате ежедневно с всяка болест.

Благодаря Ви и за неистовата битка, която водихте на първа линия през всичките вълни на Ковид –пандемията ,рискувайки не само своят живот, но и този на Вашите близки.“

каза Маринчо Христов в приветственото си слово към болницата и нейното ръководство, в лицето на нейният началник полковник д-р Илиян Комитов.

Днешното събитие се превърна в двоен празник за болничното заведение с откриването на напълно реновираната сграда на Отделението по инфекциозни болести. На тържествената церемония присъстваха още представители на ръководството на ВМА, министърът на отбраната, представители на общината, чуждестранни военни аташета, ръководства на болнични заведения и др.

Отец Йоан от Сливенска митрополия освети новата сграда с тържествен водосвет.

Празничната програма продължи с коктейл в чест на всички гости и в по-късните часове с награждаване на военнослужещи и цивилни служители от състава на болницата.

Снимки

Областна администрация СливенОбластна администрация СливенОбластна администрация СливенОбластна администрация СливенМБАЛ-СливенМБАЛ-СливенОбластна администрация Сливен