Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 20.09.2023 г., сряда

20 септември 2023 15:50, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 430
Сливен

Представителите на партиите и коалициите постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии и подвижните секционни избирателни комисии, които ще бъдат назначени за провеждането на изборите за общински съветници и кметове на 29 октомври.

Започна строителството на нова сграда на детската градина в сливенското село Сотиря.

Кметът на община Сливен Стефан Радев, Пепа Чиликова и Стоян Марков присъстваха вчера, в Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“ в София, на представянето на новото издание на книгата „Тътени“ на Цончо Родев.

Второто представяне на книгата „Тътени“ на Цончо Родев ще се състои в Сливен на 21 септември от 18:00 ч. в зала „Сливен“, където ще бъде представена изложба с диапозитиви със снимки на всички места в Сливен, които той е посетил и описал с книгите си.

До 20 септември се приемат заявления за подпомагане по държавната помощ за газьола – фермерите могат да подават документи в общинската служба по земеделие към Областната дирекция „Земеделие“ по постоянен адрес на физическите лица или едноличните търговци или по адрес на управление на юридическите лица.

През юли 2023 г. в област Сливен са функционирали 54 обекта с 10 и повече легла - хотели, мотели, къмпинги, хижи и други места за краткосрочно настаняване, с 915 стаи и 1 872 легла в тях.

От 22 до 25 септември в Сливен предстои безплатна кампания за кастрация на домашни любимци, дворни кучета и котки.