Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 25.09.2023 г.

25 септември 2023 12:44, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 366
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 22.09.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 25.09.2023 Г.

 

Твърдица: 53-годишен мъж от град Шивачево, водач на лек автомобил „Тойота Ярис“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 22 септември в 23,20 часа от полицейски екип при контрол по пътна безопасност в град Шивачево. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

 

Служители на РУ-Твърдица работят по сигнал за кражба от цех на фирма в землището на град Шивачево. Заявлението е подадено на 23 септември, кражбата е извършена за времето от началото на месец септември. Откраднати са два броя монитори, компютър и други вещи. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Сливен: Притежание на наркотични вещества е установено при извършване на патрулна дейност в град Сливен. На 25 септември в 00,05 часа е извършена проверка на 20-годишна жена от град Сливен. В нея е намерена опаковка, съдържаща зелена листна маса, която при теста е реагирала на канабис. Задържана е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Полицейски служители от участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен са се отзовали на сигнал за сбиване в село Тополчане. Сигналът е получен на 24 септември в 22,40 часа.

Пострадал е мъж на 48 години, който е откаран със собствен транспорт до болнично заведени в град Сливен с наранявания по главата. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: Криминалисти на РУ-Нова Загора са задържали жена на 50 години за причиняване на материални щети. На 22 септември тя е унищожила стъкла на прозорци и покъщнина в частен имот, намиращ се в село Богданово. Имотът е собственост на 43-годишен мъж, с когото задържаната е в роднински отношения. Нанесените щети са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Котел: 38-годишен мъж е задържан от полицията в Котел след постъпил сигнал за отправени от него заплахи за убийство към съпругата му. Заявлението е получено на 21 септември. Мъжът е установен и задържан още същия ден. На жената е осигурена правна помощ. По случая е образувано досъдебно производство.