» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 26.09.2023 г., вторник

26 September 2023 16:13, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 7 months ago, number of readings: 498
Сливен

Корнелия Нинова сезира прокуратурата, ОИК и ЦИК в Сливен – причината е, че бившият областен управител на Сливен Минчо Афузов се опитва да се кандидатира за кмет на града под Сините камъни, като лъже, че е подкрепен от БСП.

В препълнената спортна зала „Васил Левски“ сливналии посрещнаха с аплодисменти легендата Христо Стоичков, той бе сред официалните гости за честването на 10-годишнината на ФК „Сините камъни“.

Сливен е сред градовете с най-малко фини прахови частици и с голям процент на оползотворени отпадъци.

ГЕРБ – Сливен регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите си за кмет на община, общински съветници и кметове на населени места.

„Възраждане“ издигна кандидатурата на депутата Климент Шопов за кмет на община Сливен в предстоящите избори за общински съветници и за кметове, насрочени на 29 октомври.

Областният управител Маринчо Христов приветства ръководството и студентите на Инженерно-педагогическия факултет – Сливен, към Технически университет – София на състоялото се вчера откриване на новата академична 2023/2024 година.

“Индустриален парк Сливен” вече официално е на картата на индустриалните паркове в България – със заповед на министъра на икономиката и индустрията той бе вписан под №30 в регистъра на индустриалните паркове.

Община Сливен получи номинация за наградата „Златен ключ“ в категория „Институция, най-добре организирала предоставянето на информация за граждани“.