Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Звезди от „Игри на волята“ бяха гости на спортен празник в СУ „Константин Константинов“

29 септември 2023 16:44, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 9 месеца, брой четения: 528
Звезди от „Игри на волята“ бяха гости на спортен празник в СУ „Константин Константинов“

Спортен празник в СУ „Константин Константинов“ – Сливен се проведе днес. Проявата премина под надслов „Спортувам активно, уча и се забавлявам“. Той е част от инициативата „Европейски ден на спорта в училище“ – 29 септември, на организацията „Бъди активен“. Организира се от училището, със съдействието на Община Сливен по програмата за спорт на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. От името на Общината на събитието присъства заместник-кметът Пепа Чиликова.

Специалната изненада за учениците бяха участници в предаването „Игри на волята“ - Румен Радев, Теодора Мудева, Никол Дунева, Иван Рълев, Мария Оряшкова, Денислава Велкова, Ива Георгиева. Те се включиха в спортните прояви, организирани за празника, присъединиха се към децата в общо българско хоро, снимаха се и раздаваха автографи на децата. Програмата на празника продължи със състезания и спортни игри.

Снимки

Звезди от „Игри на волята“ бяха гости на спортен празник в СУ „Константин Константинов“ Звезди от „Игри на волята“ бяха гости на спортен празник в СУ „Константин Константинов“ Звезди от „Игри на волята“ бяха гости на спортен празник в СУ „Константин Константинов“ Звезди от „Игри на волята“ бяха гости на спортен празник в СУ „Константин Константинов“ Звезди от „Игри на волята“ бяха гости на спортен празник в СУ „Константин Константинов“ Звезди от „Игри на волята“ бяха гости на спортен празник в СУ „Константин Константинов“ Звезди от „Игри на волята“ бяха гости на спортен празник в СУ „Константин Константинов“