Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 03.10.2023 г., вторник

03 октомври 2023 15:55, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 9 месеца, брой четения: 521
Сливен

Служители на ТЕЦ-Сливен блокираха за кратко входна артерия на града в знак на подкрепа към протеста на колегите си миньори и енергетици.

На 2 октомври /понеделник/ 2023 г., от 17:00 ч. в РБ „Сава Доброплодни“ – Сливен се проведе музикално-поетична вечер под надслов "С криле на птица" посветена на Световния ден на музиката и поезията.

В качеството си на кмет на община Сливен Стефан Радев е единственият български градоначалник изпратил становище до премиера акад. Николай Денков, в което се обявява срещу териториалния план за справедлив преход за Област Стара Загора.

17-тото Национално животновъдно изложение ще се проведе на 6 и 7 октомври на изложбените площи до разклона за с. Мечкарево.

Община Сливен, в партньорство с Художествена галерия „Димитър Добрович“, инициира за 29-и път традиционния конкурс за детска рисунка „Аз и моят град“ – срокът за предаване на рисунките е до 17 октомври 2023 г. в къща „Миркович“.

Национален турнир по спортни танци „Млади надежди – Сливен 2023“ събра в неделния ден близо 150 участници от страната, техните треньори и близки в зала „Васил Левски“ в града.

Отборът на ФК Сливен записа още една тежка загуба в Югоизточна трета лига – в среща от десетия кръг на първенството на стадион „Хаджи Димитър“ домакините паднаха с 1:9 от Родопа /Смолян/.