Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

КОД откри кампанията си в Сливен с изисканост, стил и ясни, категорични послания към избирателите

12 октомври 2023 17:53, Камен Едрев (Сливен НЕТ)
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 986
КОД 22 Местни избори 2023 Сливен 01

Тъмносините в Сливен откриха кампанията си в приятна и одухотворена обстановка с коктейл и симфонична музика на живо в изпълнение на музиканти от Сливенския симфоничен оркестър.

За откриването специално бяха дошли д-р Петър Москов, председател на партия Консервативно обединение на десницата - КОД, партийни функционери и гости от София.

 

Пред присъстващите в Кръглата зала на хотел „Централ“ д-р Москов припомни ценностите на Консервативната десница, а именно, че има ляво, има дясно, истина и неистина, правилно и погрешно, че политическата активност и действия се основават на ефективното използване на парите, които са всъщност парите на данъкоплатците, а не някакви държавни пари. В този смисъл КОД е малкото островче, носителят на дясната идея, на което се събират всички, избрали другия, трудния, но правилния път, островче, което вече се разширява. Нови и нови хора, уморени от политическите водовъртежи се присъединяват на местно и национално ниво. Хората в КОД, които отказват да прекрачат определени морални граници, привличащи нови и нови симпатизанти могат да ни върнат към нормалното, там където има политическо противопоставяне, основано на идеи. Капиталът и силата на консерваторите в Сливен, начело с Димитър Сяров не е в големите финансови и медийни възможности, с които разполагат другите, а в човешкия капитал – тези, които не са се предали през годините и които знаят, че тяхното място е тук.

 

Димитър Сяров, водачът на листата с номер 22 заяви като цел влизането на Десницата в бъдещия общински съвет на Сливен. Там Димитър Сяров би предложил и работил за изграждането на паметник на Добри Чинтулов, както и за поставянето на Вечен огън, с който общината да увековечи имената на загиналите за свободата на Сливен.

 

Десницата в Сливен, в лицето на партия КОД излиза на тези избори с листа за общински съветници. Водач е адвокат Димитър Сяров - два пъти депутат, областен управител и заместник-председател на Общинския съвет. Втора е д-р Мая Миланова - дерматолог. Трети е Тодор Константинов – музикант от Сливенския симфоничен оркестър. Четвърти е инж. Михаил Вълчев – бизнесмен, пети е Борил Димитров - климатолог, шести е Георги Мавродиев - адвокат, седми е Станимир Койчев - фармацевт, осми е инж. Боряна Виденова - специалист по ВиК, девета е Пепа Митева – икономист.

 

За партия КОД с водач Димитър Сяров можете да гласувате с бюлетина №22.

 

снимки: Адриана-Белла Белева

Снимки

КОД 22 Местни избори 2023 Сливен 02КОД 22 Местни избори 2023 Сливен 03