Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 13.10.2023 г., петък

13 октомври 2023 16:14, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 406
Сливен

Енергетици от "Топлофикация Инж. Ангел Ангелов" Сливен излязоха на протест вчера в 16:30 часа, заедно с колегите си и миньорите от цялата страна, за да подкрепят работниците от "Марица изток".

Днес е 3-тият ден от Шестия Международен фестивал на изкуствата в Сливен „Магията на вятъра“.

С премиерата на спектакъла „Майстора и Маргарита“ по романа на Михаил Булгаков, изпълнен от Държавен куклен театър – Сливен (ДКТ), ще приключи днес VI-ият Международен фестивал на изкуствата ,,Магията на вятъра“.

Поредната стъпка към дейностите за възраждане на комплекса на Сливенски минерални бани направи Сливенска община – преди дни бе избран изпълнител за ремонт на покрива, което ще спрат процесите на компрометиране на сградата.

В Сливен се проведе специализирано обучение за полицаи и социални работници на тема „Идентификация и психосоциална подкрепа на жертви на трафик на хора с цел сексуална експлоатация”.

Доброволци от БЧК – Сливен ще демонстрират днес и утре в парк „Юнак“ и на Карандила пред граждани действия за оказване помощ на пострадали.

В Сливен днес започва Есенният футболен турнир по програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.