Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Празник на четириногия приятел под наслов „Бъди човекът, който кучето ти мисли, че си!“

16 октомври 2023 09:54, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 339
Празник на четириногия приятел под наслов „Бъди човекът, който кучето ти мисли, че си!“

Неделният ден започна с щедро слънце и поредното събитие в гр. Нова Загора от програмата по повод Петковден. Община Нова Загора и доброволците от „Ние сме техният глас, бездомничета Н.З.“ привлякоха с новата си инициатива новозагорци от различни възрасти. Заедно със своите най-добри приятели – кучетата, те се събраха в Конна база „Макс“ за да празнуват - Празник на четириногия приятел под наслов „Бъди човекът, който кучето ти мисли, че си!“ Той започна с дефиле на стопани с осиновените си любимци под мотото „Осиновен – най-добрата порода“.

Екипът на „Кучилище“ гр. Стара Загора демонстрира как кучето, независимо от породата си, може да бъде приучено да изпълнява команди. Присъстващите имаха възможността, с помощта на специалистите, да преведат своя любимец по подреденото трасе за обучение. Както бяха обещали в програмата, организаторите се бяха погрижили празникът да бъде полезен и забавен. По атрактивен начин бяха вплели представяне на най-добрата грижа за козината и кожата на животните от любезните специалисти от Груминг салон „Арчи“ гр. Стара Загора със забавни игри и викторини за децата. Те, най-малките, показаха колко познания имат за своите приятели и най-вече любовта си към тях.

Ветеринарна клиника „Тия – Вет“, Нова Загора също присъстваше със своите представители. Д-р Тихомир Томов на място прегледа свои четириноги пациенти и раздаде съвети за здравословна грижа.

Безспорно денят доказа, че кучето заслужено е най-добрият приятел на човека, както и че стопаните на кучета са най-добрите човеци.

Община Нова Загора

Снимки

Празник на четириногия приятел под наслов „Бъди човекът, който кучето ти мисли, че си!“Празник на четириногия приятел под наслов „Бъди човекът, който кучето ти мисли, че си!“Празник на четириногия приятел под наслов „Бъди човекът, който кучето ти мисли, че си!“Празник на четириногия приятел под наслов „Бъди човекът, който кучето ти мисли, че си!“Празник на четириногия приятел под наслов „Бъди човекът, който кучето ти мисли, че си!“Празник на четириногия приятел под наслов „Бъди човекът, който кучето ти мисли, че си!“Празник на четириногия приятел под наслов „Бъди човекът, който кучето ти мисли, че си!“