Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проф. Костадин Ангелов подкрепя Стефан Радев за трети мандат

18 октомври 2023 13:09, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 7 месеца, брой четения: 372
----

Председателят на парламентарната комисия по здравеопазване проф. Костадин Ангелов подкрепи кандидата за кмет на Сливен Стефан Радев и му благодари за неуморната работа в полза на града. „Поздравявам Стефан Радев за усилията, които положи за модернизирането и финансовото стабилизиране на Сливен. Това гарантира едно добро бъдеще на общината, което ще позволи на хората, които живеят тук да се чувстват спокойни и удовлетворени“, заяви проф. Ангелов. Той поздрави и екипа на Стефан Радев, който работи по европроектите. „Не всички общини в страната успяват да работят по проекти с европейски средства. В Сливен това се случва много успешно. За да се изработи успешен европейски проект е необходим мотор като Стефан Радев, който да движи работата на екипа си“, каза още професорът.

Проф. Костадин Ангелов днес е в Сливен, за да разгледа новото Спешно отделение към МБАЛ "Хаджи Димитър", което ще бъде официално открито съвсем скоро. Председателят на комисията по здравеопазване в НС поздрави и управителя на лечебното заведение д-р Пенко Пенков за усилията, които полага по отношение на опазване здравето на хората в община Сливен, особено в борбата с Ковид-19. Според проф. Ангелов новото спешно отделение отговаря на всички европейски стандарти, за да работят лекарите спокойно и да спасяват човешки животи.

От своя страна д-р Пенков също благодари на Стефан Радев, че като кмет на Община Сливен е съдействал за строежа на новото Спешно отделение.

По време на срещата с лекарите, медицинския и помощен персонал в болницата, кандидатът за кмет на ГЕРБ Стефан Радев направи кратка ретроспекция на свършеното през първите два мандата – финансова стабилност на Общината, инфраструктурните проекти, които подобряват движението в града, напредъка по изграждането на икономическа зона и благоустрояването на големите квартали в града. Радев запозна присъстващите и с Програмата за управление за следващия мандат и приоритетите, заложени в нея – икономическо развитие, продължаване на подобренията в градската среда, инвестициите в детското здравеопазване и други. Той отговаря и на въпроси, поставени от служителите на болницата.

За Стефан Радев и силната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате с номер 7 в бюлетината.

Снимки

---------