Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 20.10.2023 г., петък

20 октомври 2023 16:05, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 385
Сливен

МВР-Сливен ще съдейства на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас на изборите за кмет и местна власт.

В Сливен започна безплатен скрининг за ранна диагностика на гръбначни изкривявания на деца от първи до четвърти клас.

Шест нови тролейбуса и четири електробуса ще обслужват градските линии в Сливен в близки дни.

На 19 октомври 2023 година в зала „Графити“ на хотел „Национал Палас“ в Сливен се проведе Годишен форум, насочен към профилактика и лечение на оралните заболявания и популяризиране на Националната програма за профилактика на оралните заболявания при деца от 0 до 18 годишна възраст в република България за 2023 година.

Десетият фестивал на източноправославната църковна музика "Николай Триандафилов – Сливенец" ще се състои на 21 и 22 октомври в Сливен в храма „Света Богородица“.

Специализирана операция по противодействие на престъпността, опазване на обществения ред, противодействие на престъпленията срещу политическите права на гражданите и контрол по пътна безопасност се проведе на 19 октомври на територията на Сливен.

Интересни факти за живота и творчеството на Сирак Скитник представи доц. Красимир Добрев в навечерието на 140-годишнината от рождението на родения в Сливен Панайот Тодоров Христов, познат под псевдонима Сирак Скитник.