Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 24.10.2023 г., вторник

24 октомври 2023 16:01, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 356
Сливен

Двата нови социални центъра, които Община Сливен разкри до Дома за стари хора миналата година, се радват на изключително одобрение и най-добри впечатления.

По повод Димитровден кметът Румен Иванов издаде заповед празничният 26 октомври да бъде неучебен за всички училища на територията на Община Сливен.

Творческа вечер по повод 130-годишнината от рождението на Елисавета Багряна организира на 24 октомври Регионалната библиотека „Сава Доброплодни“ в Сливен.

На 24 октомври 2023г. на официална церемония в Регионална библиотека „Сава Доброплодни“ – Сливен, участниците в приключилия в началото на годината квалификационен курс за придобиване на квалификация “библиотекар“ получиха държавно признати свидетелства за трета степен на професионална квалификация по професията, което им позволява, съгласно ЗОБ, да работят в читалищни, училищни и др. библиотеки.

От 17:30 ч. днес, в зала Сливен, 130-годишнината от рождението на Багряна ще бъде отбелязана с творческа вечер и ще се състои премиерата на документалния филм „Животът, който исках да бъде поема“.

Изложение на традиционни занаяти "Българско е!“ гостува в Сливен до 26 октомври включително.

Индустриален парк – Сливен“ привлече партньори за сътрудничество при общи инициативи и проекти, свързани с развитието на парка и привличане на инвеститорски интерес.