Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Успех за сливенските акробати в навечерието на Димитровден

24 октомври 2023 13:41, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 6 месеца, брой четения: 315
акробати - сливен

Община Сливен поздравява сливенските акробати, които представиха достойно страната ни и града ни на Европейското първенство по акробатика във Варна. Смесената двойка Жулиен Шайков от Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“-Сливен и Елена Босилкова от „Балкан Ботевград“ завоюваха 4 място в балансовата си комбинация и 5 място в многобой. Женската тройка във възраст от 13 до 19 години Маринела Иванова, Петя Георгиева и Емили Йорданова се класираха 8 в многобоя при надпревара от 27 отбора. Тройката в групата от 11 до 16 години Добромира Стоянова, Велина Стефанова и Мартина Димитрова се класираха 8 в балансовата си комбинация. Своя дебют направиха и женската тройка в състав Силвана Гурцова, Никол Шопова и Стоянка Димитрова. Всички деца са възпитаници на Спортно училище „Димитър Рохов“-Сливен.

„Гордеем се с тези деца. Показаха хъс, сила и воля. Благодарни сме и на Община Сливен за подкрепата, която ни оказва и затова, че е верен партньор на всички спортни клубове в Сливен“, сподели треньорът на младите акробати Виолета Бинева.

Община Сливен предостави половината от средствата, необходими на клуба за неговото пътуване и представяне на Европейското първенство.

Снимки

акробати - сливенакробати - сливенакробати - сливенакробати - сливенакробати - сливенакробати - сливенакробати - сливенакробати - сливенакробати - сливенакробати - сливен