Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 25.10.2023 г., сряда

25 октомври 2023 15:49, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 8 месеца, брой четения: 444
Сливен

Високотехнологичен болничен комплекс „Сърце и мозък“ днес е в Сливен и измерва кръвното налягане на желаещите.

Община Сливен и Бургаски свободен университет подписаха споразумение за сътрудничество – двете страни се споразумяха за взаимен обмен на информация, знания, идеи, добри практики, за привличане на стратегически инвеститори и координиране, разработване и изпълнение на съвместни дейности и инициативи във връзка с развитието на „Индустриален парк-Сливен“ и региона.

В навечерието на Димитровден – празника на Сливен, Общината кани жители и гости на концерт тази вечер с участието на популярната певица Михаела Маринова и вокално трио „Дежавю“.

Комисар Владимир Демирев, директор на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Сливен, връчи днес благодарствен адрес на Марин Радулов, предприемач от село Малко Чочовени, за неговия съществен принос при овладяване и погасяване на пожар, обхванал голяма площ.

Министърът на културата Кръстю Кръстев взе участие в отбелязването на 130 години от раждането на една от най-ярките български авторки Елисавета Багряна в Сливен.

Община Сливен поздрави сливенските акробати, които представиха достойно страната ни и града ни на Европейското първенство по акробатика във Варна.

Областният съвет на Българския Червен кръст (БЧК) в Сливен отбелязва 145-ата годишнина от началото на своята благотворителна организация.