Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Артисти рисуваха огнени картини, звезди на естрадата пяха за Сливен

27 октомври 2023 11:55, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 8 месеца, брой четения: 368
празник1

Артисти от клуб „Дивинитас“ изнесоха „шоу програма с огън, светлина и голяма доза любов“ за жителите на Града под Сините камъни. На 26 октомври вечерта на площад „Хаджи Димитър“ те жонглираха с огнени факли и рисуваха картини от светлина. Шоуто предшестваше голям концерт с участието на обичани звезди на българската естрада. На откритата сцена на площада Силвия Кацарова и дъщеря й Теди Кацарова, Мая Нешкова, братята Светослав и Благовест Аргирови пяха за Сливен и се раздадоха за публиката. Те изпълниха най-популярните и любими на почитателите песни. А нощното небе засвети с празнични илюминации.

Огненото шоу и концертът бяха заключителни изяви от едномесечната празнична програма за Димитровден. Тя предложи интересни и запомнящи се събития за всяка възраст и предпочитания.

Община Сливен благодари на всички културни институции, библиотеки, читалища, спортни клубове, туристически обекти, различни обществени и граждански организации, които се погрижиха през изминалите дни да създадат празничен дух и приятни преживявания за сливенци, гостите и приятелите на града.

/Още снимки от огненото шоу и концерта може да бъдат намерени в сайта на Община Сливен/

Снимки

празник2празник3празник4празник5празник 6празник7празник8празник9празник10празник11празник12празник 13празник14празник15празник16празник17празник18празник19празник20