Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стефан Радев обяви кои идеи на сливналии влизат в управленската му програма

27 октомври 2023 15:48, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 6 месеца, брой четения: 428
-----

Стефан Радев представи приоритетите от допитването до хората, които ще залегнат в програмата му за управление в третия мандат. В последния ден от предизборната кампания Стефан Радев, кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и кандидатите за кметове на населени места обобщиха инициативата “Заедно работим за Сливен”, в която се събираха идеи за развитието на общината.

„В последния месец заедно с моя екип проведохме десетки срещи с нашите съграждани и хората от всички населени места в общината. По време на цялата кампания бе активна инициативата “Заедно работим за Сливен”, в която събирахме добри идеи за развитието на общината. Обобщихме всички мнения. Видяхме кои са изпълними и те ще станат неразделна част от програмата ни, ако отново ни се доверите в неделя“, каза Стефан Радев.

На специално събитие в зала „Сливен“ кандидатът за кмет от ГЕРБ припомни 7-те основни приоритета за третия му управленски мандат. „Избрахме да закрием кампанията си без фанфари, шумни и атрактивни шоута. Така управляваме вече осем години. Изправихме Общината на крака и постигнахме стратегическата промяна - да не мислим за оцеляване, а да мечтаем“, каза още Радев.

Основните 7 приоритета за мандат 2023 – 2027 г. са:

1. Икономическо развитие и условия за по-високи доходи

2. Детско здравеопазване

3. Красива градска среда

4. Образователна инфраструктура

5. Нови социални услуги

6. По-зелен Сливен

7. Условия за масов спорт

„Ще продължим да следваме целите си отговорно и да постигаме високи резултати, защото каузата Сливен е важна. Към нашите приоритети, прибавяме още няколко идеи, които получихме от гражданите на Сливен – поставяне на светофар на кръстовището до полицията, нови зелени и облагородени площи, да стимулираме изучаването на инженерни специалности от младите хора, за обогатяване на културния календар и организирането на събития не само в центъра, но и в големите квартали - нещо, което също получихме като обратна връзка от Вас. Радвам се, че по-голямата част от предложенията на моите съграждани бяха за неща, които вече са част от нашата управленска програма. Това ни дава увереност, че сме на прав път в работата си! Не забравяйте - вратите ни винаги са били отворени за гражданите на Сливен. Отвореното, прозрачно управление е и нещото, което смятаме да продължим. Искаме да работим на още по-високи обороти, защото Сливен няма време за губене!“, заяви Стефан Радев.

Той призова жителите на Сливен и всички 44 населени места в общината да се доверят на кандидатите от листата с номер 7.

„Доверете ни се в неделя, за да постигнем по-добър живот за всички в общината!

Гласувайте с номер 7 в бюлетините за кмет и общински съветници, за да продължим да РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН!“, призова Стефан Радев.

 

#РаботимЗаСливен

Снимки

------------