Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 30.10.2023 г.

30 октомври 2023 10:51, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 305
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 29.10.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 30.10.2023 Г.

 

Сливен: 41-годишен водач на лек автомобил „Рено“ е хванат да управлява след употреба на алкохол много над допустимото. Проверката е направена на 30 октомври на главен път І-6 в село Калояново. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 2,00 промила. Водачът е жител на община Сунгурларе, задържан е за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 

Криминалисти на участък „Запад“ към РУ-Сливен работя по сигнал за кражба от частен дом в село Самуилово. Заявлението е подадено на 29 октомври. Кражбата е извършена за времето от началото на месец юли до 29 октомври. Неизвестен извършител е проникнал в жилище, собственост на 69-годишен мъж, и е извършил кражба на златни накити, лаптоп и друга техника. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: Служители на РУ-Нова Загора са хванали водач на лек автомобил „Фолксваген“ с фалшива шофьорска книжка. Проверката е извършена на 29 октомври в село Омарчево. 42-годишният водач е представил неистинско свидетелство за управление на МПС чужд образец /Великобритания/. По случая е образувано бързо производство.

 

25-годишен мъж е задържан от служители на РУ-Нова Загора за домашно насилие. На 29 октомври е получен сигнал, че е причинил лека телесна повреда на жената, с която живее на семейни начала. На жената е осигурена правна помощ. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Районна прокуратура-Сливен.

 

На 29 октомври, в 18,00 часа, е получен сигнал от 41-годишен жител на град Раднево, за отправена спрямо него заплаха. В хода на извършените процесуално-следствени действия и разпити на свидетели е установено, че около 17,50 часа в центъра на село Загорци заявителят е бил заплашен от мъж на 39 години от същото населено място. Двамата не са имали физически контакт. 39-годишният мъж е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.