Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 31.10.2023 г., вторник

31 октомври 2023 16:00, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 8 месеца, брой четения: 469
Сливен

Споразумения за сътрудничество и партньорство бяха сключени между Общината, „Индустриален парк Сливен“ ЕООД и “Факултет и колеж - Сливен” към Технически университет – София.

Нови знания и забавни преживявания имаха децата от пет училища в Сливен в мобилния планетариум, който гостува в града в края на миналата седмица.

Асоциацията за инсулт и афазия откри в Сливен национална кампания „Всяка минута е ценна! Научи симптомите на инсулта“ по повод 29 октомври, Световния ден за борба с инсулта.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев и издигнатият от партия "Пряка демокрация" Пламен Крумов отиват на балотаж тази неделя, 5 ноември.

Над 2200 нови издания постъпиха във фондовете на Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен по проект „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност” – 2023 г.

На 30.10.2023 г. съдия Анна Димитрова встъпи в длъжност като административен ръководител – председател на Районен съд Сливен – тя беше избрана с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет.

Пожарната в Сливен е с нов директор, това е главен инспектор Денчо Чомаков.