Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител свика заседание за зимната подготовка в област Сливен

01 ноември 2023 07:39, Димитър Милков (Областна администрация Сливен)
Излъчване: Област Сливен преди 6 месеца, брой четения: 244
съвет1

Работна среща за подготовката и готовността на териториалните структури за зимния сезон се състоя в Областна администрация Сливен.

В заседанието участваха областният управител на област Сливен, представители на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, „Напоителни системи“ ЕАД – клон „Средна Тунджа“, РЗИ - Сливен, експерти от общините Сливен, Нова Загора и Твърдица, представители на ЕВН ЕР Юг и ЕСО ЕАД - отдел Сливен, заместник-директорът на РДГ – Сливен и началникът на РУО – Сливен.

Целта на срещата бе да се обсъди създадената до момента организация на планирането на защита при бедствия и готовност за действие при усложнена зимна обстановка. Във връзка с това беше изискана информация за състоянието на общинската улична инфраструктура преди началото на зимния сезон. Обсъди се и организацията на работа на здравни и учебни заведения при усложнена зимна обстановка.

Областният управител изиска от присъстващите да представят своите доклади относно подготовката за зимния сезон, да споделят трудностите, които срещат при организацията и да се обсъдят варианти за тяхното разрешаване.

Снимки

съвет2