» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител свика заседание за зимната подготовка в област Сливен

01 November 2023 07:39, Dimitar Milkov
Emission of: District Sliven 8 months ago, number of readings: 283
съвет1

Работна среща за подготовката и готовността на териториалните структури за зимния сезон се състоя в Областна администрация Сливен.

В заседанието участваха областният управител на област Сливен, представители на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, „Напоителни системи“ ЕАД – клон „Средна Тунджа“, РЗИ - Сливен, експерти от общините Сливен, Нова Загора и Твърдица, представители на ЕВН ЕР Юг и ЕСО ЕАД - отдел Сливен, заместник-директорът на РДГ – Сливен и началникът на РУО – Сливен.

Целта на срещата бе да се обсъди създадената до момента организация на планирането на защита при бедствия и готовност за действие при усложнена зимна обстановка. Във връзка с това беше изискана информация за състоянието на общинската улична инфраструктура преди началото на зимния сезон. Обсъди се и организацията на работа на здравни и учебни заведения при усложнена зимна обстановка.

Областният управител изиска от присъстващите да представят своите доклади относно подготовката за зимния сезон, да споделят трудностите, които срещат при организацията и да се обсъдят варианти за тяхното разрешаване.

Photos

съвет2