» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Нощта на игрите e отново в Сливен на 4-ти ноември

02 November 2023 11:23, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 6 months ago, number of readings: 355
Нощта на игрите e отново в Сливен на 4-ти ноември

Виртуална ескейп стая, образователна климатична фреска, настолни игри за малки и големи, мини турнири с награди, панел посветен на детските игри и още много изненади очакват посетителите от всички възрасти в Сливен

 

За петото издание на градския фестивал Sofia Game Night / Нощ на игрите, жителите на Сливен ще изживеят незабравими игрови преживявания на 4-ти ноември. Още осем български града и над 50 локации в ще се включат в тазгодишното издание на събитието.

 

Събитията от Нощ на игрите в Сливен са подходящи за всички възрасти, а входът е свободен.

 

Ако обичате да разрешавате загадки и искате да се превърнете в детектив, заповядайте във виртуалната ескейп стая: Имението на забравените. За да се измъкнете от имението на ексцентричния милионер Лорд Леополд, вие ще трябва да решите пъзели с помощта на другите участници. Играйте с ваши приятели, където и да се намирате, или намерете нови приятели в имението, което отваря виртуалните си врати в 15 часа.

 

Вълнувате се от климатичните промени и искате да научите повече за тях? Няма по-лесен и забавен начин от учене с игра. Климатична фреска е работилница под формата на игра и без значение дали сте експерт или начинаеш в темата, с помощта на сертифицаран фасилитатор и тесте карти ще разберете причинно-следствените връзки между човешката дейност и различните елементи на климатичната промяна. Единственето, което трябва да направите, е да се запишете предварително тук и да заповядате в зала Сливен, ул. Георги Раковски 18-20 в събота, 4 ноември от 14:00 до 17:00.

 

Зала Сливен ще е домакин и на останалата част от програмата. От 12:00 до 21:00 ще можете да се включите в разнообразни забавления, включително демонстрации на настолни игри като Star Wars: Legion, Dust 1947 и Infinity, състезания и мини турнири, представяне на български игри. Посетете специалния панел, посветен на детски игри, участвайте в томболата с награди, разгледайте изложбата на оцветени миниатури, запознайте с най-новите заглавия от световни автори.

 

Градският фестивал Sofia Game Night се провежда с подкрепата на продуктовата компания Arise powering Pragmatic Play, международен работодател в ИТ сферата и генерален партньор на фестивала, както и от българското game dev студио Incineration productions.

 

Допълнителна информация за всички събития в програмата на Нощ на игрите в Сливен и Sofia Game Night ще намерите на www.sofiagamenight.com

Photos

Нощта на игрите e отново в Сливен на 4-ти ноември