Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 03.11.2023 г.

03 ноември 2023 09:30, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 445
ОД МВР - Сливен

ОДМВР-Сливен припомня, че гражданите могат да подават сигнали за изборни нарушения на денонощната телефонна линия 044 644 645

 

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 02.11.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 03.11.2023 Г.

 

Сливен: 100 килограма нелегален тютюн са иззети при проверка на път І-6 в село Калояново от екип на участък „Петолъчка. Вчера при рутинна проверка полицейският екип е спрял лек автомобил „Шкода“. В автомобила е установен мъж на 45 години от град Сливен, който доброволно е предал чували, съдържащи около 100 килограма ситно нарязан тютюн без акцизен бандерол. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Тежко пътно произшествие е станало тази сутрин на път ІІ- 66 след пътен възел „Детелина“, в посока кв. „Речица“. Сигналът е получен в 06,13 часа. По първоначални данни лек автомобил „Мерцедес“, след като е предприел маневра изпреварване, се удря в лек автомобил, движещ се насрещната пътна лента, завърта се и пада пред изпреварваното МПС- бус. От произшествието е причинена смъртта на пътничка в лекия автомобил „Мерцедес“. Водачът на същото МПС е откаран в болнично заведение в град Сливен в тежко състояние. На другите водачи е оказана медицинска помощ на място. Извършва се оглед. По случая е образувано досъдебно производство. Движението в участъка е временно затруднено до приключване на огледа.