Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен благодари на комисар Демирев за службата му в полза на обществото

03 ноември 2023 11:23, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 6 месеца, брой четения: 344
комисар Демирев

Изпълняващият длъжността кмет на Община Сливен Румен Иванов се срещна с комисар Владимир Демирев, който се оттегли от поста директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” след навършване на пределната възраст за работа в МВР и 33 години служба. В знак на признателност Румен Иванов му подари картина и ваучер за екскурзия.

„Благодаря за службата Ви през годините в полза на хората от общината. Искам да пожелая здраве, щастие и да се наслаждавате на заслужената почивка“, благодари Иванов.

От своя страна комисар Демирев посочи, че е благодарен на екипа, с който е имал честта да работи и за доброто сътрудничество с Общината.

„Искам да благодаря на ръководството на Общината за дългите години съвместна работа и за това, че винаги сте се отзовавали на нашите нужди. Винаги сме намирали общ език за общата кауза“, каза от своя страна комисар Демирев.

Той се обърна и към инж. Снежана Кънева, от отдел „Сигурност и управление при кризи“ към Община Сливен, от която призна, че се е учил и взаимствал от нейния подход към работата.

„Винаги съм се възхищавал от Вашата работоспособност и Вашия начин на комуникация. Подходът Ви към работата е заразен“, отбеляза Владимир Демирев.

На срещата присъства и новоназначеният директор главен инспектор Денчо Чомаков. Изпълняващият длъжността кмет му подари картина и го поздрави за назначението. Пожела му доброто сътрудничество между Общината и пожарната да продължи.

„Да знаете, че в наше лице винаги ще имате партньор. Винаги сме се отзовавали и ще продължим да го правим“, се обърна към Чомаков Румен Иванов.

В заключение Иванов обеща, че Общината ще продължи да работи в посока преместването на районната служба на пожарната, където в момента се изгражда нова улица.

„Ще продължа добрите традиции в общата ни работа. Искам да подчертая, че има приемственост и ще работя за надграждане на тази приемственост“, каза от своя страна Главен инспектор Денчо Чомаков.

На тържествената сесия на Общинския съвет в Сливен по повод Димитровден комисар Владимир Демирев беше удостоен и с плакет на Общината за проявен професионализъм и висока гражданска отговорност и по повод 60-годишнината му.

Снимки

комисар Демиревкомисар Демиревкомисар Демиревкомисар Демирев