Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Нощта на игрите e отново в Сливен

03 ноември 2023 13:13, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 6 месеца, брой четения: 269
Нощ на игрите в Сливен

Виртуална ескейп стая, образователна климатична фреска, настолни игри за малки и големи, мини турнири с награди, панел посветен на детските игри и още много изненади очакват посетителите от всички възрасти в Сливен. Тази събота, 4 ноември, в зала „Сливен“ ще се състои поредната Нощ на игрите.

 

От 12 до 21 часа ще можете да се включите в разнообразни забавления, включително демонстрации на настолни игри като Star Wars: Legion, Dust 1947 и Infinity, състезания и мини турнири, представяне на български игри. Предвиден е специален панел, посветен на детски игри. Може да участвате в томбола с награди, както и да разгледате изложбата на оцветени миниатури.

 

Вълнувате се от климатичните промени и искате да научите повече за тях? Няма по-лесен и забавен начин от учене с игра. Климатична фреска е работилница под формата на игра и без значение дали сте експерт или начинаещ, с помощта на сертифицаран фасилитатор и тесте карти, ще разберете причинно-следствените връзки между човешката дейност и различните елементи на климатичната промяна. Единственото, което трябва да направите, е да се запишете предварително тук и да дойдете в зала „Сливен“ от 14 до 17 часа.

 

Ако обичате да разрешавате загадки и искате да се превърнете в детектив, заповядайте във виртуалната ескейп стая: Имението на забравените. За да се измъкнете от имението на ексцентричния милионер Лорд Леополд, ще трябва да решите пъзели с помощта на другите участници. Играйте с ваши приятели, където и да се намирате, или намерете нови в имението, което отваря виртуалните си врати в 15 часа.

 

Събитието е част от петото издание на Градския фестивал Sofia Game Night / Нощ на игрите, което се организира в още 8 български града. В Сливен то се реализира с подкрепата на Община Сливен, а входът е свободен и е подходящо за всички възрасти.

Снимки

Нощ на игрите в Сливен