Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 04.11.2023 г., събота

04 ноември 2023 16:00, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 548
Сливен

Зам.-кметът Стоян Марков почете паметта на загиналите във войните български воини и поднесе цветя на паметника на Седми конен полк „Орлето“ по повод Архангелова (мъжка) задушница.

Виртуална ескейп стая, образователна климатична фреска, настолни игри за малки и големи, мини турнири с награди, панел посветен на детските игри и още много изненади очакват посетителите от всички възрасти в Сливен днес.

Изпълняващият длъжността кмет на Община Сливен Румен Иванов се срещна с комисар Владимир Демирев, който се оттегли от поста директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” след навършване на пределната възраст за работа в МВР и 33 години служба.

Метеорологичната обстановка предизвика затруднение в движението в Сливен – заради дъжда са се образували завирявания, като най-сложна е обстановката в района на Колодрума, по бул. "Илинденско въстание" в района на бензиностанция "Геомекс", ж.п. гарата, входа на военното поделение и Дамарския мост преди светофарите.

“Индустриален парк – Сливен” сключи споразумение за партньорство с Института за космически изследвания и технологии към Българската академия на науките, представляван от директора проф. Георги Желев, както и с проф. Димо Зафиров – член на института и председател на Българската дрон академия.

Общинската избирателна комисия в Сливен получи 140 хиляди бюлетини за балотажа в неделя.

В община Сливен се очаква да има машинно гласуване в 162 изборни секции.