» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 07.11.2023 г., вторник

07 November 2023 15:54, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 6 months ago, number of readings: 415
Сливен

Плевенската филхармония, маестро Георги Милтиядов, Милица Гладнишка и Люси Дяковска гостуваха вчера в зала „Сливен“ с вечните хитове на легендарната шведска група ABBA.

Участък от булевард „Бургаско шосе“ временно е затворен за движение днес заради изкопни работи за изграждане на водопровод по новата улица, която ще свързва булевардите „Бургаско шосе“ и „Хаджи Димитър“.

На 3 ноември се проведе заседание на Съвета по въпросите на социалните услуги, както и публична дискусия, на които се обсъди Анализ на потребностите на национално ниво от социални и интегрирани здравно-социални услуги, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет.

Поредният фермерски пазар в Сливен ще се проведе на 18 ноември в центъра на града, до Общината.

Областният управител на Сливен инж. Маринчо Христов насрочи първите заседания на новоизбраните Общински съвети на четирите общини Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел – за Сливен то ще се проведе на 9 ноември.

Кольо Милев ще открие първата сесия на новия общински съвет в Сливен, 70-годишният социалист е най-възрастен сред местните депутати и получава това право по закон.

Състезатели на Спортен клуб по ориентиране „Туида“ се завърнаха с медали от международно състезание в Турция.