Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 07.11.2023 г., вторник

07 ноември 2023 15:54, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 471
Сливен

Плевенската филхармония, маестро Георги Милтиядов, Милица Гладнишка и Люси Дяковска гостуваха вчера в зала „Сливен“ с вечните хитове на легендарната шведска група ABBA.

Участък от булевард „Бургаско шосе“ временно е затворен за движение днес заради изкопни работи за изграждане на водопровод по новата улица, която ще свързва булевардите „Бургаско шосе“ и „Хаджи Димитър“.

На 3 ноември се проведе заседание на Съвета по въпросите на социалните услуги, както и публична дискусия, на които се обсъди Анализ на потребностите на национално ниво от социални и интегрирани здравно-социални услуги, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет.

Поредният фермерски пазар в Сливен ще се проведе на 18 ноември в центъра на града, до Общината.

Областният управител на Сливен инж. Маринчо Христов насрочи първите заседания на новоизбраните Общински съвети на четирите общини Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел – за Сливен то ще се проведе на 9 ноември.

Кольо Милев ще открие първата сесия на новия общински съвет в Сливен, 70-годишният социалист е най-възрастен сред местните депутати и получава това право по закон.

Състезатели на Спортен клуб по ориентиране „Туида“ се завърнаха с медали от международно състезание в Турция.