Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стефан Радев официално пое управлението на Община Сливен за трети мандат

09 ноември 2023 15:57, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 7 месеца, брой четения: 366
встъпване в длъжност - Стефан Радев

С аплодисменти Стефан Радев беше посрещнат в сградата на Общината, където днес официално започна третият му мандат като кмет. Той благодари за съвместната работа на всички служители и им пожела успех и сили за новите предизвикателства, които предстоят.

„Нека си пожелаем успешни следващи четири години. Разчитам на всички вас, както съм разчитал винаги досега. Дай Боже да са по-спокойни от гледна точка на външни предизвикателства, с които се сблъскахме в предходните четири! Но най-важното е да успеем да направим много повече за Сливен, както за самата община, така и за нейните жители“, каза кметът Радев. Той прие символите на Сливен от досегашния временно изпълняващ длъжността кмет Румен Иванов.

Добромира Стоянова от вокално студио „Усмивка“ изпълни химна на България. Своя поздрав с танц отправиха и деца от Центъра за подкрепа за личностно развитие – Детски комплекс-Сливен, а отец Евгений Янакиев, ставрофорен иконом и протосингел на Сливенската митрополия прочете молитва за здраве и благоденствие. От името на Сливенския митрополит Иоаникий той подари на кмета две икони.

Стефан Радев беше преизбран за трети мандат като кмет на Община Сливен на 5 ноември.

Снимки

встъпване в длъжност - Стефан Радеввстъпване в длъжност - Стефан Радеввстъпване в длъжност - Стефан Радеввстъпване в длъжност - Стефан Радеввстъпване в длъжност - Стефан Радеввстъпване в длъжност - Стефан Радеввстъпване в длъжност - Стефан Радеввстъпване в длъжност - Стефан Радеввстъпване в длъжност - Стефан Радев