Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 14.11.2023 г., вторник

14 ноември 2023 15:50, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 372
Сливен

Подадените от Община Сливен 81 проектни предложения по държавната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради са в етап на оценяване за административна допустимост и качество.

Кметът Стефан Радев поздрави Николай Арабов по повод 70-та му годишнина – на Фейсбук страницата той отправи най-добри пожелания към футболната легенда.

Сливен ще бъде домакин, на 16 и 17 ноември, на Регионален форум по предучилищно образование по Национална програма на МОН „Хубаво е в детската градина“.

За петнадесета поредна година, в навечерието на най-чакания, на най-обичания от децата празник, Регионална библиотека „Сава Доброплодни” организира Конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“ – 2023, за да поощри децата и тийнейджърите да пресъздадат коледната магия - светла, красива и съзидателна.

От 14 ноември 2023 г. /вторник/, започва изплащането на възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии, участвали в изборите за общински съветници и за кметове, произведени на 29.10.2023 г. и 05.11.2023 г.

Промени в Правилника на Общински съвет – Сливен предлага Филип Кънев от „Възраждане“.

Сливенски младежи от Алпийски клуб „Сини камъни“ участваха в Държавно първенство по спортно катерене в дисциплините скорост и трудност за юноши и девойки група, мъже и жени.