Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 15.11.2023 г., сряда

15 ноември 2023 16:15, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 388
Сливен

Община Сливен разреши дългогодишен проблем с канализацията на блок № 35 в кв. "Дружба".

За петнадесета поредна година, в навечерието на най-чакания, на най-обичания от децата празник, Регионална библиотека „Сава Доброплодни” организира Конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“ – 2023, за да поощри децата и тийнейджърите да пресъздадат коледната магия - светла, красива и съзидателна.

Напредва изграждането на новата улица между булевардите „Бургаско шосе“ и „Хаджи Димитър“, която ще преминава през бившите поделения в Сливен.

На 16.11.2023 г. от 14:30 ч. в Градската градина Военният духов оркестър на Център за подготовка на специалисти ще изнесе празничен концерт по повод празника на Сухопътните войски, който се чества на 19 ноември.

На 17.11.2023 г. от 10:30 ч. до 13:30 ч. в Център за подготовка на специалисти (бул. "Бургаско шосе" № 12) е обявен ден на отворени врати.

Държавно горско стопанство Сливен и доброволци от „Ти си Сливен“ отправят покана за 18 ноември за залесяване, заедно, на 1000 фиданки черен бор в района на кантон Чуката.

Административният съд вероятно ще пренареди резултатите от изборите на две листи за общински съветници и ще смени двама членове на местния парламент.