Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Нова Загора се радва на обновена Ритуална зала

16 ноември 2023 09:55, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 513
Община Нова Загора се радва на обновена Ритуална зала

Община Нова Загора се радва на обновена Ритуална зала на Общинско предприятие „Обредни дейности“. С ново осветление, таван и преобразен интериор, тя е нетърпелива да посрещне желаещите да свържат сърцата си и да създадат семейство.

На 15 ноември в нея стъпиха първите щастливи младоженци. Николай и Жулиета, новото семейство Хаджиеви, преминаха по червения килим сред зеленината в красивата атмосфера на мястото за сватбените тържества. Те си казаха „Да“ и си подадоха ръка в присъствието на своите кумове, а техният празничен ден беше белязан от мотива на двойката лебеди, символи на чистата и всеотдайна любов. Общинското ръководство им пожелава щастлив семеен живот, да им върви по ноти и да продължат да се вслушват в музиката на сърцата си.

За българина семейството е традиция и отговорност, пристан и храм, където създаваме най-ценното в живота. С грижа за гражданите на общината и удовлетворение, общинското ръководство се надява да се множат семействата, да има детски смях, защото животът на едно населено място се крие в усмихнатите му жители.

Община Нова Загора

Снимки

Община Нова Загора се радва на обновена Ритуална залаОбщина Нова Загора се радва на обновена Ритуална зала