» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител присъства на празничния спектакъл по случай рождения ден на ДГ "Детство" гр. Сливен

17 November 2023 11:49, Gergana Georgieva
Emission of: District Sliven 6 months ago, number of readings: 198
ДГ"Детство"

Областният управител инж. Маринчо Христов присъства на празничен спектакъл по случай четвърт вековния юбилей на детска градина „Детство“ гр. Сливен, който се състоя вчера в зала „ Сливен“ .

 

В поздравителния адрес изпратен към ръководството на детската градина, в лицето на г-жа Красимира Милчева, той благодари за ежедневното старание и търпение, и за любовта и усмивките, с които екипът на ДГ "Детство" ежедневно дарява децата, така че те да се чувстват спокойни и щастливи.

 

В знак на уважение беше поднесена и кошница с цветя от името на Областна администрация.

 

Малките възпитаници пресъздадоха настроението, което носят четирите годишни времена облечени в красиви костюми, в богата сценична хореография наситена с много музика, песни и танци.

 

Концертът се превърна в истинска приказна феерия от емоции и цветове, която донесе на гостите много усмивки и сълзи от щастие, а на малчуганите бурни аплодисменти.

 

Учебното заведение отваря врати още през далечната 1973 г, в сливенския жилищен комплекс „ Младост“. На 01.07.1992 с решение на Общинското ръководство получава името „Детство“.

От тогава до сега то предлага съвременна материална база съобразена с всички изисквания, а за деца се грижи екип от висококвалифицирани специалисти.

Photos

ДГ"Детство"Областен управителДГ"Детство"