Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 18.11.2023 г., събота

18 ноември 2023 15:54, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 407
Сливен

Кметът Стефан Радев се включи в инициативата по залесяване на хиляда фиданки от вида черен бор, организирана от Държавно горско стопанство-Сливен и гражданската инициатива "Ти си Сливен".

Продължават дейностите по изграждане на зелен коридор между парк “Юнак” и Градската градина в Сливен, които стартираха през октомври тази година.

Регионален форум за иновативните и творчески решения за работата на учителите в предучилищното образование започна в Сливен.

Поредният фермерски пазар за местни производители от Сливен и региона, който бе насрочен за 18 ноември, събота, се отложи заради лошото време.

Силният вятър счупи едно от големите стъкла на сградата на община Сливен, паднал е един от прозорците на зала „Май“, където заседава общинският съвет.

Въвеждат забрана за отглеждането на домашни птици на открито в Сливенска област бе решено на заседание на Областната епизоотична комисия.

Четвъртокласници от Средно училище "Константин Константинов" в Сливен се включиха в първия "Ден на четенето в България".