» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 18.11.2023 г., събота

18 November 2023 15:54, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 3 months ago, number of readings: 406
Сливен

Кметът Стефан Радев се включи в инициативата по залесяване на хиляда фиданки от вида черен бор, организирана от Държавно горско стопанство-Сливен и гражданската инициатива "Ти си Сливен".

Продължават дейностите по изграждане на зелен коридор между парк “Юнак” и Градската градина в Сливен, които стартираха през октомври тази година.

Регионален форум за иновативните и творчески решения за работата на учителите в предучилищното образование започна в Сливен.

Поредният фермерски пазар за местни производители от Сливен и региона, който бе насрочен за 18 ноември, събота, се отложи заради лошото време.

Силният вятър счупи едно от големите стъкла на сградата на община Сливен, паднал е един от прозорците на зала „Май“, където заседава общинският съвет.

Въвеждат забрана за отглеждането на домашни птици на открито в Сливенска област бе решено на заседание на Областната епизоотична комисия.

Четвъртокласници от Средно училище "Константин Константинов" в Сливен се включиха в първия "Ден на четенето в България".