Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 20.11.2023 г.

20 ноември 2023 10:30, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 289
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 17.11.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 20.11.2023 Г.

 

Нова Загора: Наркотици и незаконни боеприпаси са иззети от криминалисти на РУ-Нова Загора при полицейска операция на 17 октомври. Акцията е по линия наркотици и е проведена на територията на РУ-Нова Загора. Извършена е проверка на адрес в село Съдиево, обитаван от мъж на 60 години. В жилището полицейските служители са намерили и иззели два плика, съдържащи изсушени съцветия, които при теста са реагирали на канабис. Иззета е и кутия, съдържаща незаконно притежавани боеприпаси. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Служители на РУ-Нова Загора са установели неправоспособен водач, който управлява лек автомобил „Сеат Ибиза“, след като вече има наложено административно наказание за същото нарушение. Проверката е извършена на 18 ноември, в 20,00 часа, при нощния обход в град Нова Загора. Водачът е на 37 години от град Нова Загора. Отказал е проба за употреба на наркотични вещества. Задържане за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Служители на РУ-Нова Загора работят по сигнал за кражба от товарен автомобил „Фолксваген“. Сигналът е подаден на 19 ноември в 21,00 часа за взломен автомобил, паркиран на улица в новозагорския квартал „Шести“. Малко по-рано същата вечер неизвестен извършител, след като счупил прозорците на лекия автомобил, е извършил кражба на два чувала с дамски дрехи и обувки. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Котел: Служители на РУ-Котел са задържали 25-годишен турски гражданин, водач на товарен автомобил „Даф“. Проверката е извършена на 17 ноември, в 22,28 часа, на улица "Васил Левски“ в град Котел. Пробата за употреба на алкохол е показала положителен резултат над 1,2 промила. Водачът е задържан. По случая е образувано бързо производство.

 

Сливен: Автомобил с фалшиви регистрационни номера е установен от полицейски служители на участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен. Проверката е извършена на 19 ноември при нощния обход в малките населени места на община Сливен. На път І-6 в село Калояново е спрян лек автомобил „БМВ“, управляван от водач на 20 години от град Сливен. На мястото на регистрационната табела е поставен номер, който не е издаден от съответния орган. По случая е образувано досъдебно производство.