» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Кметът Стефан Радев се срещна с комисарите Владимир Демирев и Денчо Чомаков

20 November 2023 12:47, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 6 months ago, number of readings: 268
 Кметът Стефан Радев се срещна с комисарите Владимир Демирев и Денчо Чомаков

Теми, свързани с есенно-зимния отоплителен сезон и минимизирането на рисковете от пожари, обсъдиха на среща днес кметът Стефан Радев, комисар Денчо Чомаков - новият директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и неговият предшественик комисар Владимир Демирев. Те разговаряха още за съвместната дейност между институциите, приемствеността при предаване на управлението и въпроси, свързани с бъдещото преместване на пожарната в Сливен. Тримата са единодушни, че взаимодействието между двете институции до момента е на много високо ниво и увериха, че то ще продължи и занапред.

 

Това е първата среща на Стефан Радев с бившия и новия директор на пожарната в Сливен след встъпването му в длъжност като кмет за трети мандат. Той благодари на комисар Демирев за службата в името на гражданите и изрази подкрепата си за новия директор комисар Денчо Чомаков. Двамата комисари увериха, че добрите традиции в общата работа ще продължат и ще бъдат надграждани.

Photos

 Кметът Стефан Радев се срещна с комисарите Владимир Демирев и Денчо Чомаков  Кметът Стефан Радев се срещна с комисарите Владимир Демирев и Денчо Чомаков