» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Атанас Атанасов с медал от Националното състезание „Пътен полицай на годината 2023”

20 November 2023 12:56, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 6 months ago, number of readings: 353
Атанас Атанасов с медал от Националното състезание „Пътен полицай на годината 2023”

Младши автоконтрольор Атанас Атанасов от сектор „Пътна полиция”-Сливен стана трети в дисциплина „Стрелба” на провелото се в края на миналата седмица в град Бургас състезание „Пътен полицай на годината 2023”.

Отборът на ОДМВР-Сливен бе воден от началника на сектор „Пътна полиция” главен инспектор Илия Николов. При много трудни метеорологични условия пътните полицаи Атанас Атанасов и Галин Господинов премериха сили с 28 отбора от столицата и страната. Отборите се състезаваха в дисциплините „Теоретична подготовка“, „Оказване на първа долекарска помощ – теория и практика“, „Стрелба“, „Майсторско управление на автомобил“, „Майсторско управление на мотоциклет“ и „Практичен изпит по оказване на първа долекарска помощ“.

Сливенските пътни полицаи демонстрираха майсторско управление на автомобил и мотоциклет, но съвсем малко не им достигна да заемат челни позиции.

„Пътен полицай на годината 2023” стана Марио Марков от отбора на ОДМВР-Габрово.

В индивидуалното класиране след него се наредиха Мартин Пасков от СДВР и Венцислав Свирецов от първия отбор на ОДМВР-Бургас.

Атанас Атанасов представи добре отбора в дисциплина „Стрелба” и стана трети. Наградите на победителите бяха връчени на тържествена церемония, на която присъстваха директорът на ГДНП гл. комисар Атанас Илков, началникът на „Пътна полиция“, ГДНП комисар Димитър Мичев, директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Емил Павлов, д-р Надежда Тодоровска от БЧК и Мария Лазарова от ДАБДП.

Photos

Атанас Атанасов с медал от Националното състезание „Пътен полицай на годината 2023”Атанас Атанасов с медал от Националното състезание „Пътен полицай на годината 2023”Атанас Атанасов с медал от Националното състезание „Пътен полицай на годината 2023”Атанас Атанасов с медал от Националното състезание „Пътен полицай на годината 2023”