Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът на Община Нова Загора Галя Захариева с изненада по повод Деня на християнското семейство

22 ноември 2023 09:42, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 351
Кметът на Община Нова Загора Галя Захариева с изненада по повод Деня на християнското семейство

На 21 ноември 2023 г. - Въведение Богородично, 101 двойки в община Нова Загора с над 50-годишен брак бяха изненадани от кмета на Община Нова Загора Галя Захариева. Те получиха поздравителен адрес от нейно име по повод Деня на християнското семейство. Милият жест ги трогна и стопли празника им. В гр. Нова Загора адресите бяха предадени от общински служители, а в малките населени места бяха връчени от кметовете. Най-дълъг път заедно извървяват Миланка и Атанас Атанасови от с. Ценино, които са заедно от 71 години.

В обръщението си към дългогодишните двойки, споделили живота си, г-жа Захариева изказва възхищението си за това, че с примера си вдъхват надежда за силата на традициите и любовта и им пожелава да продължат общия си път в здраве, топлина, разбирателство и любов. Домът им да е озвучен от радостни гласове, винаги да има очи, в които да се оглеждат и сърце, с което да споделят.

Община Нова Загора

Снимки

Кметът на Община Нова Загора Галя Захариева с изненада по повод Деня на християнското семействоКметът на Община Нова Загора Галя Захариева с изненада по повод Деня на християнското семействоКметът на Община Нова Загора Галя Захариева с изненада по повод Деня на християнското семейство