Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

До 30 ноември е срокът за кандидатстване за общинско жилище

22 ноември 2023 14:56, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 месеца, брой четения: 434
Obshtinsky zhilishta

Крайният срок за подаване на документи за картотекиране на крайно нуждаещи се от общински жилища лица изтича на 30 ноември, припомня Община Сливен. Това е съгласно Наредбата за условията и реда за установяване жилищните нужди на граждани, настаняване под наем и продажба на общински жилища. Лицата, които са вече картотекирани по реда на същата Наредба, съгласно чл. 10, ал.4 и ал.5, също подават всяка година нова декларация.

В списъка на крайно нуждаещи от общинско жилище няма да се включат лица, които не са подали декларации, придружени със съответните документи по чл.5 от Наредбата, ежегодно - от 1 септември до 21 декември.

При промяна на данните по съответните декларации по образец през текущата година, гражданите и техните семейства, са длъжни в едномесечен срок да подадат писмено уведомление.

Списък с необходими документи за кандидатстване за общински жилища като крайно нуждаещи се могат да бъдат получени в Центъра за административно обслужване – на партера на Община Сливен, всеки работен ден – от 8 до 17 ч.

В прикачените по-долу файлове се съдържат заявлението и декларацията чл. 7, ал. 1 от Наредбата за условията и реда за установяване жилищните нужди на граждани, настаняване под наем и продажба на общински жилища.

 

 

Файлове

Zaqvlenie [889KB]

Portable Document Format File

Deklaraciq [2.15MB]

Portable Document Format File