Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стартира гласуване за награди в туризма, да подкрепим номинациите на Сливен

28 ноември 2023 22:23, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 5 месеца, брой четения: 170
Tuida_nagrady

Приятели, отново е време за награди и отново имате възможност да подкрепите Сливен. Крепост Туида участва в две категории, като за първи път обектът ни получи номинация в борбата за най-голямата награда "Избора на българите".

В категория „Туристическа атракция/обект/събитие” - https://bitly.ws/33E9C , за 2023 г., се борят VII Средновековен събор „Помни славата – Туида 2023“ и Фестивалът на Стоте войводи. В категория „Специализиран туризъм” - https://bitly.ws/33Eac , Община Сливен е номинирана за разработеният „Маршрут на винопроизводителите в Регион Сливен“. Следващата номинация на Сливен е в категория „Иновации” - https://bitly.ws/33Eay. Там кандидатурата на Сливен е печатното издание на „Атлас на традициите в Сливенския край“. Ежегодно област Сливен присъства и в най-голямата категория „Изборът на българите“ - https://bitly.ws/33EaD , тази в борбата за най-голямата награда е номинирана Късноантична и средновековна крепост Туида.

Онлайн вот, който стартира днес 28.11.2023 г., ще определи носителите на награди във всяка категория. Всеки може да гласува еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория. Онлайн гласуването ще приключи на 5 декември 2023 г. в

23:59 ч. Гласуването ще се проведе на онлайн платформата на наградите https://www.tourismawards.bg , като за всяка категория се гласува отделно.

Да подкрепим Сливен и да продължим с популяризирането на туризма в региона!

 

--

Phone: 0895467289

http://tuidacastle.sliven.bg/

https://twitter.com/Tuidafortress