Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 30.11.2023 г.

30 ноември 2023 10:12, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 297
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 29.11.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 30.11.2023 Г.

 

Сливен: Служители на РУ-Сливен работят по сигнал за кражба от гараж в квартал „Ст. Заимов“ в град Сливен. Заявлението е подадено на 29 ноември от 63-годишния собственик. Пред органите на реда той е обяснил, че сутринта на същия ден е установил кражба от гараж, негова собственост, на двигател за лек автомобил, косачка „Щил“, конвектор за преобразуване на ток и машина за разпробиване. Стойността на населената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 29 ноември, в 18,03 часа, в дежурната част на ОДМВР-Сливен, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на бул. „Ст. Караджа“ в град Сливен. 38-годишен водач на лек автомобил „Ягуар“ е ударил момиче на 13 години, пресичащо пътното платно на пешеходна пътека. Детето е откарано в болничко заведение, по първоначални данни с фрактура на раменна кост, без опасност за живота. Водачът е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества-пробите са отрицателни.

 

Нова Загора: На 29 ноември, окол 10,00 часа, е получен сигнал за възникнало пътно произшествие на ул. „М. Балкански“, пред училище „Христо Ботев“, в град Нова Загора. Произшествието е станало с момче на 12 години. Детето е изскочило внезапно на платното за движение. Не е пресичало на пешеходна пътека. То е излязло тичайки от хранителен магазин и се е ударило странично в автомобил, който в същия момент се е движил по улицата. Детето е прегледано в ЦСМП-Нова Загора и освободено. Водачът е изпробван за употреба на алкохол- пробата е отрицателна. По-късно през деня детето е откарано в болнично заведение в град Сливен, където е установено комоцио. Настанено е за лечение, без опасност за живота. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.