Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 01.12.2023 г.

01 декември 2023 10:23, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 312
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 30.11.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 01.12.2023 Г.

 

Сливен: Притежание на наркотични вещества са установили полицейски служители от група „Патрулно-постова дейност“ към РУ-Сливен. На 30 ноември , около 22,20 часа, при извършване на патрулна дейност, на бул. „Панайот Хитов“ в град Сливен е извършена проверка на 33-годишна жена, която доброволно е предала две пликчета, съдържащи бяло кристалообразно вещество. При полевия тест веществото е реагирало на метамфетамин. Жената е задържана за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Неправоспособен водач на лек автомобил, който вече има влязло в сила административно наказание за същото нарушение, е установен от полицейски служители в град Сливен . Проверката е извършена на 30 ноември, в 13,30 часа, на бул. Георги Данчев“. Водачът е на 26 години, жител на община Котел, не притежава свидетелство за управление. Образувано е досъдебно производство.

 

Служители на участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен са установили водач на лек автомобил, който управлява с концентрация на алкохол над 2,00 промила. Проверката е извършена днес в 01,40 часа на път І-7, при нощния обход в малките населени места на община Сливен. Спрян е лек автомобил „Рено Клио“, управляван от мъж на 49 години от град Сливен. Пробата за употреба на алкохол е показала положителен резултат над 2,00 промила. Задържане е за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 

На 30 ноември, в 17,05 часа, в дежурната част на РУ-Сливен е постъпил сигнал за пътно произшествие на бул. „Банско шосе“ в района на бензиностанция Шел. 31-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“, жител на община Сливен, е ударил мъж на 23 години, пресичащ пътното платно. Двамата участници в произшествието са изпробване за алкохол- пробите са отрицателни. 23-годишният мъж е откаран в болнично заведение за окозване на медицински помощ, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.