Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стефан Радев поздравява доброволците по повод техния празник

05 декември 2023 11:19, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 месеца, брой четения: 200
Доброволчество

На 5 декември отбелязваме Международния ден на доброволеца. По този повод кметът Стефан Радев поздравява формированията „Грамадите“ и „Железни врата“, действащи на територията на общината.

 

„Вие сте тези, които често ни давате уроци по емпатия. Вие сте тези, които правите едно общество още по-добро в забързаното ни ежедневие. Благодаря ви!“, се обръща към доброволците кметът. Той пожелава на тях и семействата им крепко здраве, лични и професионални успехи.

 

„Поздравявам и тези доброволци, които не са регистрирани, но ги има. Те носят сърцата и ентусиазма на доброволчеството. С вас и с вашата подкрепа сме по-силни и можем да преодолеем предизвикателствата, пред които често ни изправя природата“, заявява още Стефан Радев.

 

Международният ден на доброволеца се чества от 1985 година по инициатива на ООН. Тогава организацията приканва правителствата и неправителствените организации във всички страни да изкажат уважение и благодарност към доброволците и да дадат по-голяма гласност на дейността им.