Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 06.12.2023 г., сряда

06 декември 2023 15:58, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 464
Сливен

Мъжете с името Николай в община Сливен са 1902, като в града са регистрирани 1545.

Вчера в Сливен се състоя Коледен празник, в който взеха участие деца и младежи от Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в квартал „Клуцохор“ и от Дневния център за деца и пълнолетни лица с увреждания „Св. Стилиян Детепазител“.

Община Сливен продължава възстановяването на разрушени съоръжения от силния вятър на 26 ноември.

Парична гаранция от 1500 лева постанови Районен съд Сливен срещу 45-годишен мъж от сливенското село Николаево, обвинен в причиняване на лека телесна повреда на съпругата си, с която са в развод.

Над 300 жители от общината се събраха в инициативни групи и подадоха 15 прекрасни проектни предложения за конкурса "Осъзнай своята сила" на Фондация "Обществен дарителски фонд Сливен".

Инженерно-педагогически факултет – Сливен (ИПФ) към Технически университет – София, приключи изпълнението на проект по ключова дейност KA220-SCH – „Партньорства за сътрудничество в училищното образование“ на програма „Еразъм+“ на тема „Повишаване на ангажираността на учениците по време на смените между онлайн и присъственото образование по хуманитарни предмети чрез инструменти за наблюдение и коментар“.

Музиканти от Сливенския симфоничен оркестър, Ансамбъла за народни песни и танци и Държавен куклен театър Сливен ще се включат в националния протест София, който ще премине под надслов "Народ без култура е народ без бъдеще!"